15 Ağustos 2010

Sonunda yeni ev...

Bu yazıyı yeni evimden yazıyorum.

Yani bazı şeyler gerçekten kontrol dışı. Amsterdam'da yaşayan arkadaşlarımın hiçbiri benim bulduğum şekilde bir ev bulmamıştır herhalde. Hani çok da önemli değil buluş yöntemi ama arkadaşlarımın tavsiyelerinin hiçbirinin işe yaramaması ve benim oturup Hollanda "sahibinden nokta kom"u bir siteden şu anda içinde bulunduğum evi bulmam garip. 20'nin üzerinde ev bakma sürecinin Amsterdam haritasını öğrenme fırsatı bulmak ve gerçek anlamda bir evden ne gibi şeyler beklemek gerektiğini anlamak bence en işe yarar kısımları. Bundan sonra emlak piyasasını benden sorabilirsiniz :)

Bu arada iki bavul, bir sırt çantası ve bir gitar ile taşınırken hayatımın en kolay taşınmalarından birine imza attığımı da belirtmem lazım. Eşyalı ve her şeyiyle olmasa da (bulaşık ve çamaşır makinelerini kastediyorum) büyük ölçüde hazır bir eve çıkmanın keyfini yaşamış oluyorum.

Ev ile ilgili zaman geçtikçe fikirler de gelişecektir, ilk izlenimim burayı gerçekten çok rahat bir şekilde benimsediğim yönünde. Daha bir hafta bile olmamışken.

Hayat devam ediyor, şu Pazartesi'yi atlatalım gerisi kolay. Yine yazışmak üzere.

3 yorum:

Adsız dedi ki...

hayırlı olsun uğurlu gelsin :)

İbibiklibilibili dedi ki...

teşekkürler :) daha iyileri senin olsun...

Adsız dedi ki...

inşallah teşekkür ederim:)

Powered By Blogger

İzleyiciler